Tanden Bleken

De Mare Tandartspraktijk Alkmaar – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

Tanden laten bleken bij ons is de meest effectieve methode om u tanden witter te maken.

Tanden Bleken in Alkmaar

#1 in professioneel tanden bleken!

Om uw tanden te laten bleken komt u naar De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Wij gebruiken Opalescence™ bleekproducten. Deze formule is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is al meer dan 30 jaar de nummer één methode om tanden te bleken. Zo profiteert u van een behandeling met veilige producten en een topresultaat.

Voordelen van uw tanden door ons laten bleken 

Het meest onderzochte en geteste merk bleekproducten

Over Opalescence-bleekbehandelingen zijn heel veel klinische onderzoeken, artikelen en besprekingen verschenen. Er is meer geschreven over Opalescence dan over professionele bleekproducten van andere merken. Dat is een van de redenen waarom Opalescence zoveel vertrouwen geniet en de reden dat wij deze behandeling gebruiken om tanden te bleken.

Met oog voor mens en planeet

We hebben veel verschillende bleekproducten om uw tanden mee te bleken. Er is dus altijd wel een behandeling te vinden die past bij uw manier van leven. Het hoge watergehalte zorgt voor een goede vochtbalans en behoud van de kleur. Onze Opalescence-behandelingen om tanden te bleken hebben ook prettige smaken.

Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn de verpakkingen van Opalescence-bleekproducten zo gemaakt dat ze kunnen worden gerecycled en bestaan ze zoveel mogelijk uit gerecyclede materialen.

Het meest innovatieve merk bleekproducten

Opalescence heeft meer patenten dan ieder ander merk op het gebied van professioneel tandenbleken. Dr. Dan Fischer is een uitgesproken voorstander van preventieve tandheelkunde. Hij ontwikkelde een innovatieve, dikke (maar wel gehydrateerde) gel die voor een optimaal bleekeffect zorgt. Met een pH-neutrale gel op waterbasis ervaart u als patiënt meer comfort. Het zorgt namelijk voor minder overgevoeligheid van de tanden tijdens het bleken. Deze gel stond aan de basis van de Opalescence-bleeksystemen.

Ruime bagage aan ervaring en verkrijgbaar in meerdere landen

Sinds 1990 zijn al meer dan 100 miljoen gebitten gebleekt met Opalescence-bleekproducten. Opalescence is op dit moment verkrijgbaar in meer dan 125 landen.

Een erkend, bekroond en betrouwbare merk in Bleekproducten

Opalescence-bleekproducten ontvingen meer dan 50 onderscheidingen vanuit de branche, van zeer gerenommeerde dentale organisaties.

Kan de Tandarts mijn tanden bleken?

Tanden laten bleken bij de tandarts is de meest veilige methode om uw tanden witter te maken. Wij werken met speciale technologie en effectieve methodes om uw tanden écht witter te maken.

Is het bleken van tanden veilig?

Ja, je tanden laten bleken bij een specialist in cosmetische tandheelkunde als wij is veilig. Andere bleekmethoden zijn dat meestal niet. Wij werken met speciale middelen en de nieuwste technieken. Uit klinische studies blijkt dat dit veilig is.

 

opalescence de mare
tanden bleken alkmaar
witte vlekken de mare tandarts
tanden bleken whitening alkmaar

Schrijf u in bij onze tandartspraktijk

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. U bent van harte welkom bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom. Als u nog geen patiënt bent, kunt u zich bij deze tandarts inschrijven. U kunt zich direct online inschrijven via ons inschrijfformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Europaboulevard 5-7
1825 RA Alkmaar

📞 072 - 844 0172

info@demaretandartspraktijk.nl 
www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Openingstijden

Maandag      8.30 - 17.30
Dinsdag        8.30 - 17.30
Woensdag    8.30 - 17.30
Donderdag   8.30 - 17.30
Vrijdag           8.30 - 17.30
Zaterdag      Gesloten
Zondag         Gesloten

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
de mare tandartsen
De Mare lid van NVM

Privacy Statement | Disclaimer

© De Mare Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden