Tandarts voor bange kinderen in Alkmaar

Uitgebreid dienstenaanbod

Gespecialiseerde angsttandarts

Persoonlijke benadering

De Mare Tandartspraktijk is een tandarts voor bange kinderen in Alkmaar. We begrijpen dat een bezoek aan de tandarts spannend kan zijn voor kinderen, en daarom streven wij als angsttandarts ernaar om elke ervaring zo aangenaam en rustgevend mogelijk te maken. Onze speciaal opgeleide medewerkers zijn experts in het omgaan met angst en zorgen ervoor dat uw kind zich vanaf het eerste moment op hun gemak voelt.

Op zoek naar een angstvrije tandartservaring voor uw kind?

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

tandarts in alkmaar

Speciale tandarts voor de behandeling van bange kinderen

Als angsttandarts voor kinderen helpen wij kleine patiënten in regio Heerhugowaard graag door de behandeling zo stressvrij mogelijk te maken. Wij gebruiken technieken die specifiek gericht zijn op het verminderen van angst. Zo leggen we bijvoorbeeld elke stap van de behandeling aan uw kind uit. Hierdoor wordt de tandarts een leerrijke ervaring voor bange kinderen die positief bijdraagt aan de tandheelkundige gezondheid van uw kind. Elk bezoek aan de angsttandarts wordt aangepast aan de individuele behoeften van uw kind, om te zorgen dat ze zich elk bezoek een beetje meer op hun gemak voelen.

Zéér zorgzaam en hygiënisch! DE MARE Tandartsenpraktijk

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. En dat is niet onopgemerkt gebleven door onze patiënten. Kom gerust langs bij ons in de praktijk of bekijk en deel uw ervaring met anderen.

Maak uw afspraak bij de angsttandarts voor kinderen

Een gespecialiseerde tandarts voor bange kinderen kan u helpen zo veel mogelijk angst weg te nemen tijdens de afspraak. Als angsttandarts voor kinderen verzorgen we graag een zorgeloze, pijnloze behandeling om paniek bij uw kind te voorkomen. Zo kan uw kind toch regelmatig naar de tandarts en worden eventuele gebitsproblemen tijdig aangepakt of zelfs voorkomen. Wilt u een afspraak inplannen bij onze tandarts voor bange kinderen in Alkmaar? Bel dan naar 072 – 844 0172. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Stuur ons een bericht!

Contactgegevens

Europaboulevard 5-7
1825 RA Alkmaar

📞 072 – 844 0172

info@demaretandartspraktijk.nl 
www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Openingstijden

Maandag      8.30 – 17.30
Dinsdag        8.30 – 17.30
Woensdag    8.30 – 17.30
Donderdag   8.30 – 17.30
Vrijdag           8.30 – 17.30
Zaterdag      Gesloten
Zondag         Gesloten

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
de mare tandartsen
De Mare lid van NVM

Privacy Statement | Disclaimer

© De Mare Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden