Beoordelingen

De Mare Tandartspraktijk Alkmaar – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

Trotse clienten zijn voor ons het allerbelangrijkste!

Deel u ervaring met ons en met anderen

De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar is een tandartsenpraktijk met een unieke benadering van tandheelkundige problemen.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw ervaring met ons kunt delen. Dat kan middels onderstaande knop of via info@demaretandartspraktijk.nl 

Tandartspraktijk Alkmaar
John Molenaar
John Molenaar
2022-03-31
Een half jaar geleden overgestapt naar praktijk De Mare. Een moderne frisse praktijk met bijzonder vriendelijke medewerkers. De mondhygieniste werkt zorgvuldig. Tandarts Duane is oprecht geinteresseerd in jouw gezondheid en communiceert goed. Naar mijn idee wordt aan de hoogste standaard voldaan. Zeer tevreden dus.
Maringe Baronner
Maringe Baronner
2022-03-02
Heel Fijne tandartspraktijk, alleen maar prettige mensen, sterk team met duidelijkheid in omgang. Ben echt blij dat ik bij jullie zit vanaf heden.
Iris
Iris
2022-02-22
Super vriendelijk en erg behulpzaam
Monique Morel
Monique Morel
2022-02-17
Super fijn en vriendelijk team met ontzettend veel geduld. Mooie praktijk met goed advies. Ze nemen echt alle tijd voor je als je met angst zit , niets is te veel. Dus wij gaan hier niet meer weg. Echt heel blij met deze praktijk!
Angelique de Vries
Angelique de Vries
2022-02-12
Wat een fijne praktijk. Professioneel en deskundig. Tijdens de eerste afspraak werd er voldoende tijd aan ons gezin besteed. De tandarts Zahra al Hamami toont aandacht, geduld en interesse. Ze beschikt over goede kennis en ervaring en kan goed aansluiten bij de behoefte van de patiënt. Voor degene die net zoals ik altijd een beetje tegen de tandarts op zien, ik kan deze praktijk echt aanraden. Zo’n fijne eerste ontmoeting! Echt een geruststelling.
Cindy Wolthuis
Cindy Wolthuis
2021-09-27
Begin 2021 overgestapt en kan zeggen word er echt fijn geholpen. Vriendelijke mensen die graag meedenken in oplossingen. Bij oplopende drukte gaan ze zelfs op zaterdag open (incidenteel). Ze hebben ook een goed preventie programma (voor kinderen) waarbij ze alle tijd nemen kennis over tanden over te brengen en je bekend te maken met de apparaten en geluiden van de tandarts. Mijn zoontje vraagt zelfs wanneer hij weer naar de tandarts mag.
Roos Tabak
Roos Tabak
2021-09-10
“Mooie praktijk en vriendelijke personeel. Wij worden hier met het hele gezin altijd goed geholpen. Echt geweldig!”
Rick Vreugdenhil
Rick Vreugdenhil
2021-02-02
Prettige ervaring gehad met Tandarts Duane, ik voelde me goed op m'n gemak, zowel bij de tandarts als de assistente. Ik kreeg ook gratis Sensodyne tandpasta bij mijn eerste bezoek!
A.R.S. AloveR.
A.R.S. AloveR.
2021-01-27
onlangs overgestapt naar tandartsenpraktijk De Mare, Prima behandeld, aardige mensen, zeer professioneel. goede sfeer . en wat nog goed is dat mijn dochter eindelijk zonder angst naar de tandarts gaat, ik ben super blij met jullie

Inschrijven

U bent van harte welkom bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom in onze praktijk. Inschrijven is voor nieuwe patiënten. U kunt zich hier direct online inschrijven. Wij zullen uw spoedig contacteren om een afspraak te maken.

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Europaboulevard 5-7
1825 RA Alkmaar

📞 072 - 844 0172

info@demaretandartspraktijk.nl 
www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Openingstijden

Maandag      8.30 - 17.30
Dinsdag        8.30 - 17.30
Woensdag    8.30 - 17.30
Donderdag   8.30 - 17.30
Vrijdag           8.30 - 17.30
Zaterdag       9.00 - 15.00 (op afspraak)
Zondag         Gesloten

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
de mare tandartsen
De Mare lid van NVM

Privacy Statement | Disclaimer

© De Mare Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden