Beoordelingen

De Mare Tandartspraktijk Alkmaar – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

Trotse clienten zijn voor ons het allerbelangrijkste!

Deel u ervaring met ons en met anderen

De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar is een tandartsenpraktijk met een unieke benadering van tandheelkundige problemen.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw ervaring met ons kunt delen. Dat kan middels onderstaande knop of via info@demaretandartspraktijk.nl 

Tandartspraktijk Alkmaar
Tetiana Prystenska
Tetiana Prystenska
2023-02-17
Wonderful clinic and doctors! I am so grateful for your openness, patience, professionalism, and desire to help. Wish you prosperity and good patients!
Hans van Bree
Hans van Bree
2022-11-16
Vandaag ben ik voor het eerst geholpen door tandarts Zarah van Tandartspraktijk De Mare. Naast het feit dat ik zeer professioneel en vakkundig door haar (en haar medewerkers) ben geholpen, nam zij alle tijd voor mij om alles uit te leggen wat er aan de hand was. Uitstekende service en uitstekende "klantbeleving" van deze praktijk als ik het zo mag omschrijven. Wat mij betreft een Triple AAA Triple !
Andy Mendez
Andy Mendez
2022-11-14
Zéér professioneel behandeld! Hartelijk dank..
Jamie Van wijk
Jamie Van wijk
2022-10-01
hele fijne kliniek! het personeel neemt echt de tijd voor jou als persoon en niet als gewoon een cliënt. ze gaan niks bij je doen zonder overleg met jou zelf en ze vragen regelmatig of het nog goed gaat met je. ik ben helemaal tevreden!!
Ingrid
Ingrid
2022-05-30
Dit is een hele fijne en gezellige praktijk. Alle medewerkers, assistentes, tandarts en mondhygiëniste zijn er voor de patient: duidelijke uitleg wat er moet gebeuren, leveren vakwerk, stellen je op je gemak en maken tijd voor een gezellig praatje. Louise zorgt ervoor dat het wachten in de wachtruimte heel gezellig is.
John Molenaar
John Molenaar
2022-03-31
Een half jaar geleden overgestapt naar praktijk De Mare. Een moderne frisse praktijk met bijzonder vriendelijke medewerkers. De mondhygieniste werkt zorgvuldig. Tandarts Duane is oprecht geinteresseerd in jouw gezondheid en communiceert goed. Naar mijn idee wordt aan de hoogste standaard voldaan. Zeer tevreden dus.
Maringe Baronner
Maringe Baronner
2022-03-02
Heel Fijne tandartspraktijk, alleen maar prettige mensen, sterk team met duidelijkheid in omgang. Ben echt blij dat ik bij jullie zit vanaf heden.
Iris
Iris
2022-02-22
Super vriendelijk en erg behulpzaam
Monique Morel
Monique Morel
2022-02-17
Super fijn en vriendelijk team met ontzettend veel geduld. Mooie praktijk met goed advies. Ze nemen echt alle tijd voor je als je met angst zit , niets is te veel. Dus wij gaan hier niet meer weg. Echt heel blij met deze praktijk!

Schrijf u in bij onze tandartspraktijk

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. U bent van harte welkom bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom. Als u nog geen patiënt bent, kunt u zich bij deze tandarts inschrijven. U kunt zich direct online inschrijven via ons inschrijfformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Europaboulevard 5-7
1825 RA Alkmaar

📞 072 - 844 0172

info@demaretandartspraktijk.nl 
www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Openingstijden

Maandag      8.30 - 17.30
Dinsdag        8.30 - 17.30
Woensdag    8.30 - 17.30
Donderdag   8.30 - 17.30
Vrijdag           8.30 - 17.30
Zaterdag      Gesloten
Zondag         Gesloten

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
de mare tandartsen
De Mare lid van NVM

Privacy Statement | Disclaimer

© De Mare Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden