Ons Kwaliteitssysteem

De Mare Tandartspraktijk Alkmaar – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

Het leveren van optimale kwaliteit heeft voor De Mare Tandartspraktijk de hoogste prioriteit.

Kwaliteitssysteem

Ons kwaliteitssysteem is ontworpen om tandheelkundige praktijken te ondersteunen bij het leveren van veilige en hoogwaardige zorg. Het systeem is opgedeeld in vier thema’s: tandheelkundige zorg, organisatie, infectiepreventie en radiologie. Elk thema behandelt alle relevante procedures in de tandartspraktijk en is gebaseerd op de wetten, voorschriften en richtlijnen die van toepassing zijn op het onderwerp. De thema’s zijn onderverdeeld in ‘kwaliteit van zorg’ en ‘veiligheid’.

Zorgkwaliteit

Onze praktijk werkt volgens de professionele normen en richtlijnen om patiënten transparante zorg te bieden en hen te voorzien van duidelijke communicatie over het behandelplan en het gewenste resultaat. Indien nodig verwijzen onze tandartsen patiënten naar specialisten in het team, zodat zij de beste zorg ontvangen die ze nodig hebben. Onze medewerkers kunnen alle richtlijnen en normen eenvoudig vinden op ons intranet, waardoor hun kennis altijd up-to-date is.

Veiligheid

Om ervoor te zorgen dat onze praktijk veilig is voor zowel patiënten als medewerkers, hebben we een speciaal team dat regelmatig praktijken bezoekt om ondersteuning te bieden en een formele audit uitvoert op basis van de Checklist Veilige Zorg. Dit team waakt ook over de veiligheid van onze medewerkers door een veilige werkomgeving te garanderen. Door dit alles kunnen problemen vroegtijdig worden opgemerkt en aangepakt.

tel: 0728440172

Schrijf u in bij onze tandartspraktijk

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. U bent van harte welkom bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom. Als u nog geen patiënt bent, kunt u zich bij deze tandarts inschrijven. U kunt zich direct online inschrijven via ons inschrijfformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Europaboulevard 5-7
1825 RA Alkmaar

📞 072 - 844 0172

info@demaretandartspraktijk.nl 
www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Openingstijden

Maandag      8.30 - 17.30
Dinsdag        8.30 - 17.30
Woensdag    8.30 - 17.30
Donderdag   8.30 - 17.30
Vrijdag           8.30 - 17.30
Zaterdag      Gesloten
Zondag         Gesloten

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
de mare tandartsen
De Mare lid van NVM

Privacy Statement | Disclaimer

© De Mare Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden