ICON Behandeling

De Mare Tandartspraktijk Alkmaar – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

ICON is pijnloos, snel & esthetisch voor ‘white spots’

Witte vlekken op tanden laten verwijderen in Alkmaar

U kunt witte vlekken op uw tanden laten verwijderen met een ICON-behandeling bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Zo krijgt u weer een perfecte glimlach zonder zichtbare kleurverschillen. Wij adviseren u graag over de ICON-behandeling als u witte vlekken op uw tanden wilt laten verwijderen.

Witte vlekken op uw tanden: wat zijn het en kunt u ze laten verwijderen?

Wat zijn de witte vlekken op uw tanden?

Witte aanslag of vlekken op uw tanden zijn doffe plekken die poreus zijn geworden. Vaak zijn ze zichtbaar op hoek- en voortanden. Op zowel boven- als ondertanden kan deze witte aanslag voorkomen. Het is een vlekje dat witter is dan de rest van de tand.

Kunt u de witte plekjes laten verwijderen?

Het is bij onze tandartspraktijk mogelijk om witte vlekken op de tanden (kalkvlekjes/Fluorose) te verminderen of zelfs helemaal te laten verwijderen met een ICON-behandeling. Deze behandeling met ICON werkt op basis van infiltratie van de witte vlek. Hierbij trekt een vloeibare stof van buitenaf in de plek, waarna niets meer te zien is. Bij een ICON-behandeling wordt er niet aan de tand geslepen of geboord en blijft het de gezonde tandstructuur behouden.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor de ICON-behandeling tot vier tanden is één afspraak voldoende. Wilt u van meer dan vier tanden witte vlekken laten verwijderen, dan zal dat meerdere zittingen kosten. Bij deze behandeling wordt de situatie vooraf en achteraf vastgelegd, bijvoorbeeld met een lichtfoto. Vervolgens wordt het tandvlees beschermd door middel van een rubberdam en reinigen we de tanden zeer grondig in meerdere stappen. Tenslotte brengen we een vloeistof aan om de witte vlekken te verwijderen en polijsten we de tanden voor een optimaal en glanzend resultaat.

Is de behandeling pijnlijk?

Over het algemeen is de ICON-behandeling een pijnloze behandeling. Als u gevoelige tanden heeft, kunnen ze echter nog gevoeliger worden door of tijdens de uitgebreide reiniging. Natuurlijk kan de behandeling, indien gewenst, altijd onder verdoving plaatsvinden om uw ongemak zo veel mogelijk te voorkomen.

De Mare tanden bleken
de mare tandarts

Schrijf u in bij onze tandartspraktijk

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. U bent van harte welkom bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom. Als u nog geen patiënt bent, kunt u zich bij deze tandarts inschrijven. U kunt zich direct online inschrijven via ons inschrijfformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Europaboulevard 5-7
1825 RA Alkmaar

📞 072 - 844 0172

info@demaretandartspraktijk.nl 
www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Openingstijden

Maandag      8.30 - 17.30
Dinsdag        8.30 - 17.30
Woensdag    8.30 - 17.30
Donderdag   8.30 - 17.30
Vrijdag           8.30 - 17.30
Zaterdag      Gesloten
Zondag         Gesloten

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
de mare tandartsen
De Mare lid van NVM

Privacy Statement | Disclaimer

© De Mare Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden