Hygiëne & Veiligheid

De Mare Tandartspraktijk Alkmaar – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

Alles om een goede hygiëne in ons tandartspraktijk te waarborgen

Hygiëne en Veiligheid

Om ervoor te zorgen dat patiënten en teamleden veilig en hygiënisch werken, volgen wij in onze praktijk de KNMT-richtlijnen infectiepreventie in de tandartspraktijk. Deze richtlijnen zijn de professionele standaard in de tandheelkunde en ons kwaliteitsteam ontwikkelt duidelijke protocollen op basis hiervan, bijvoorbeeld voor legionella preventie, afvalverwijdering en -reiniging, desinfectie en sterilisatie van instrumenten. Alle teamleden zijn getraind in de beleidspraktijk en we maken een duidelijk onderscheid tussen vies en schoon om contact tussen schone en gebruikte instrumenten te vermijden.

Kwaliteitsprogressie 

Onze praktijk werkt volgens professionele normen en richtlijnen en onze patiënten krijgen transparante zorg en goede communicatie over het behandelplan en het gewenste eindresultaat. Indien nodig verwijzen onze tandartsen patiënten door naar specialisten in het team om de beste zorg te garanderen. Onze medewerkers kunnen altijd up-to-date informatie vinden op ons intranet.

Wet- en regelgeving, richtlijnen en protocollen

Als tandartspraktijk in Nederland volgen we alle geldende wet- en regelgeving en klinische richtlijnen vanuit de beroepsgroep. Samen met tandartsen hebben we deze vertaald naar praktische richtlijnen en protocollen, gebaseerd op adviezen van onder andere de Inspectie Gezondheid en Jeugd, het Ivoren Kruis en het Voedingscentrum.

tel: 0728440172

Schrijf u in bij onze tandartspraktijk

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. U bent van harte welkom bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom. Als u nog geen patiënt bent, kunt u zich bij deze tandarts inschrijven. U kunt zich direct online inschrijven via ons inschrijfformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Europaboulevard 5-7
1825 RA Alkmaar

📞 072 - 844 0172

info@demaretandartspraktijk.nl 
www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Openingstijden

Maandag      8.30 - 17.30
Dinsdag        8.30 - 17.30
Woensdag    8.30 - 17.30
Donderdag   8.30 - 17.30
Vrijdag           8.30 - 17.30
Zaterdag      Gesloten
Zondag         Gesloten

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
de mare tandartsen
De Mare lid van NVM

Privacy Statement | Disclaimer

© De Mare Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden