Uitgebreid dienstenaanbod

Gespecialiseerde angsttandarts

Persoonlijke benadering

Voor grondige gebitsreiniging kunt u terecht bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Door uw gebit regelmatig te laten reinigen, bevordert u de gezondheid van uw mond. Wij zorgen ervoor dat tijdens een gebitsreiniging alle tandplak zorgvuldig wordt verwijderd, wat helpt om tandbederf en tandvleesproblemen te voorkomen. Ons team gebruikt geavanceerde technieken om uw gebit grondig en comfortabel te reinigen.

Op zoek naar een grondige gebitsreiniging in Alkmaar?

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

tandarts schagen tandarts heerhugowaard

Professionele gebitsreiniging laten uitvoeren

Regelmatige, professionele gebitsreiniging, uitgevoerd door een gespecialiseerde mondhygiënist, is belangrijk voor een gezond gebit en een frisse adem. Onze specialisten zijn getraind om grondige gebitsreinigingen uit te voeren, waarbij zij speciale aandacht besteden aan moeilijk bereikbare plekken die bij dagelijkse verzorging over het hoofd kunnen worden gezien. Zo kunnen ze tandplak en opgehoopt tandsteen verwijderen om te voorkomen dat die problemen veroorzaken. Een gebitsreiniging is een behandeling voor kinderen en volwassenen, dus er is geen minimumleeftijd voor de behandeling.

Zéér zorgzaam en hygiënisch! DE MARE Tandartsenpraktijk

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. En dat is niet onopgemerkt gebleven door onze patiënten. Kom gerust langs bij ons in de praktijk of bekijk en deel uw ervaring met anderen.

Vul ons inschrijfformulier in

Om te zorgen dat uw gebit gezond blijft, raden wij aan om u in te schrijven bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar voor regelmatige gebitsreiniging. Vul ons inschrijfformulier in en maak een afspraak om de professionele zorg te krijgen die u verdient. Als tandarts helpen wij u met ons uitgebreide dienstenaanbod graag aan een gezondere mond en een stralendere lach!

Stuur ons een bericht!

Contactgegevens

Europaboulevard 5-7
1825 RA Alkmaar

📞 072 – 844 0172

info@demaretandartspraktijk.nl 
www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Openingstijden

Maandag      8.30 – 17.30
Dinsdag        8.30 – 17.30
Woensdag    8.30 – 17.30
Donderdag   8.30 – 17.30
Vrijdag           8.30 – 17.30
Zaterdag      Gesloten
Zondag         Gesloten

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
de mare tandartsen
De Mare lid van NVM

Privacy Statement | Disclaimer

© De Mare Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden