Angst Specialisten

De Mare Tandartspraktijk Alkmaar – Werkelijk alles op het gebied van Tandheelkunde

Méér dan 800.000 Nederlanders hebben een Tandartsfobie. Wij bieden hulp bij Tandarts Angst!

 Angsttandarts in Alkmaar

Als angsttandarts biedt De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar, nabij Heerhugowaard, gespecialiseerde zorg aan patiënten die kampen met tandartsangst. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin angstige patiënten zich op hun gemak voelen door geduld en begrip voor ze te hebben. We streven ernaar om elke behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Wat is een Angsttandarts? 

Een angsttandarts is een specialist in behandelingen van patiënten met een angst voor de tandarts. Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts. Méér dan 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang dat ze niet meer durven te gaan (tandartsfobie). De kans is groot dat ze op termijn problemen krijgen aan tanden, kiezen en tandvlees. Daarom is het van groot belang dat er toch een gespecialiseerde tandarts naar moet kijken om verdere pijn en complicaties te voorkomen.

Voor patiënten met angst voor de tandarts reserveren we extra tijd tijdens de behandeling. Onze angsttandarts legt de behandeling stap voor stap uit en geeft bij elke handeling vooraf aan wat er gaat gebeuren. Op deze manier bent u voorbereid en weet u wat u kunt verwachten. Bij de angsttandarts krijgt u dus een zorgeloze en pijnloze behandeling.

Behandeling voor angstige patiënten

√  Meer tijd voor u tijdens de behandeling 
  Mogelijkheden om behandeling te pauzeren
  Behandelingen worden stapsgewijs uitgelegd 
  Elke handeling word vooraf aangegeven

Ook voor kinderen met tandartsangst

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw kind angst heeft voor de tandarts. Dit kan uiteenlopen van moeite met de behandeling tot extreme angst om überhaupt naar de praktijk te gaan. Wat de angst ook is, wij hebben een angsttandarts die uw kind van de paniek of extreme angst af kan krijgen. Vanuit onze jarenlange ervaring met angstbehandelingen weten we dat er altijd een oplossing is.

De Mare tanden bleken

Schrijf u in bij onze tandartspraktijk

Wij zullen er alles aan doen om u steeds weer met een glimlach naar huis te sturen. U bent van harte welkom bij De Mare Tandartspraktijk in Alkmaar. Uiteraard zijn ook al uw gezinsleden welkom. Als u nog geen patiënt bent, kunt u zich bij deze tandarts inschrijven. U kunt zich direct online inschrijven via ons inschrijfformulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

tandarts in alkmaar

Periodieke Controles

Restauratie

Cosmetische Tandheelkunde

Orthodontische Behandelingen

Tanden Bleken

Contactgegevens

Europaboulevard 5-7
1825 RA Alkmaar

📞 072 - 844 0172

info@demaretandartspraktijk.nl 
www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk Alkmaar

Openingstijden

Maandag      8.30 - 17.30
Dinsdag        8.30 - 17.30
Woensdag    8.30 - 17.30
Donderdag   8.30 - 17.30
Vrijdag           8.30 - 17.30
Zaterdag      Gesloten
Zondag         Gesloten

knmt de mare alkmaar
De Mare lid van KRT
gewoon gaaf de mare alkmaar
De Mare lid van NVTS
de mare tandartsen
De Mare lid van NVM

Privacy Statement | Disclaimer

© De Mare Tandartspraktijk | Alle rechten voorbehouden